MEGA SH TV | IPTV SHQIP me mbi 2000 kanale

Mega SH IPTV shqip ju ofron IPTV me te mire ne treg, me kualitet te mire te fotografise ne formatin 4K Ultra HD, Full HD dhe SD dhe pa nderprerje .

Ne paketen tone te IPTV mund te shikoni kanale nga: Kosova, Shqipria, Gjermania, Italia, Franca, Svicra, Anglia, Amerika, Norvegjia, Polonia, Suedia, Danimarka, Finlanda, Holanda, Belgjika, Turkia,Greqia poashtu paketa jone permban edhe VOD ne tri gjuhe shqipe, gjermane dhe italiane .

Mund te zgjedhni paketen me kanale per te rritur xxx ose pa to .

  • Mega SH IPTV Shqip ju ofrojne mundesi abonimi:
  • 3 muaj – 40 euro
  • 6 muaj – 60 euro
  • 12 muaj – 100 euro

Mundesia e testimit 24 ore .

Per tu abonuar apo per ta testuar ju lutem na shkruani ne viber apo ne whatsapp:
+355692506442

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *