MEGA SH TV | IPTV SHQIP me mbi 2000 kanale

MEGA SH TV IPTV shqip ju ofron IPTV më të mirë në treg, me kualitet të mirë të fotografisë në formatin 4K Ultra HD, Full HD dhe SD dhe pa nderprerje (pa buffering).

Në paketën tonë të IPTV mund të shikoni kanale nga: Kosova, Shqipria, Gjermania, Italia, Franca, Zvicra, Anglia, Amerika, Norvegjia, Polonia, Suedia, Danimarka, Finlanda, Holanda, Belgjika, Turkia, Greqia poashtu paketa jone permban edhe VOD ne tri gjuhe shqipe, gjermane dhe italiane dhe serialet më të shikuara botërore .

Mund të zgjedhni paketën me kanale për të rritur xxx ose pa to.

Kanalet tona mund të shikohen në Smart TV, Android Box, Mag resever, PC/Laptop, Telefon, Tablet.
Është e përshtatshme për shumë aplikacione për hapjen e IPTV, si:
Smart IPTV, Netiptv, Ibo Player, Tivimate, STB, Perfect Player, Smarters Pro IPTV, Set IPTV, Flix IPTV, e qindra aplikacione të tjera.

MEGA SH TV në Aplikacionin Smarters Pro IPTV
  • Mega SH IPTV Shqip ju ofrojne mundesi abonimi:
  • 6 muaj – 50 euro
  • 12 muaj – 95 euro

Keni mundësi edhe për të testuar kanalet tona:
1 muaj – 15 Euro
3 muaj – 40 Euro

Për tu abonuar apo për ta testuar platformën tonë ju lutem na shkruani ne Viber/Whatsapp/Telegram:
+355692506442

+355695330404

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *