Si të instaloni Ibo Player Predator në Amazon FireStick

1. Duhet të jeni në ekranin bazë të FireStick. Zgjidhni  FIND .

2. Tani, klikoni  Search .

klikoni Kërko

3. Në dritaren e kërkimit, kërkoni për aplikacionin e quajtur Downloader . Ky është aplikacioni përmes të cilit ne do të ngarkojmë Ibo Player Predator në FireStick. Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran dhe instaloni këtë aplikacion. 

instaloni iptv inteligjent në shkop zjarri

4. Pas instalimit të aplikacionit Downloader, kthehuni në ekranin bazë dhe zgjidhni Settings .

si të instaloni iptv inteligjent në Firestick

5. Brenda Settings, shkoni te opsioni My Fire TV dhe hapeni.

IPTV i zgjuar

6. Tani, opsioni tjetër që do të keni akses është Developer options .

Shënim : Nëse nuk i shihni Opsionet e Zhvilluesit, shkoni te Settings > My Fire TV > About .
Tani, zgjidhni Fire TV Stick dhe klikoni atë 7 herë për të aktivizuar Developer options. 

IPTV inteligjente për Firestick

7. Në dritaren që hapet më pas, shkoni përpara dhe klikoni në Install Apps Unknown .

Shënim: Nëse keni ende versionin më të vjetër të ndërfaqes FireStick, klikoni Aplikacionet nga burime të panjohura.

instaloni aplikacionin e panjohur

8. Aktivizoni opsionin për aplikacionin Downloader.

IPTV i zgjuar

Pasi të keni aktivizuar aplikacionet nga burime të panjohura, mund të filloni të instaloni aplikacionin Ibo Player në FireStick. Këtu janë hapat:

9. Tani mund të hapni aplikacionin Downloader. Disa kërkesa do të shfaqen kur ta ekzekutoni për herë të parë. Largojini ato duke zgjedhur opsionet e duhura. Kur të shfaqet ekrani i mëposhtëm i aplikacionit, klikoni kutinë e tekstit të theksuar në imazhin më poshtë.

si të merrni iptv inteligjent në amazon Firestick

10. Tani, thjesht shkruani shtegun/URL vijuese në këtë dritare kërcyese me tastierën në ekran: bit.ly/ibopredator

Klikoni OK

11. Prisni derisa Ibo Predator APK të shkarkohet në pajisjen tuaj FireStick.

shkarkim i zgjuar iptv

12. Aplikacioni Downloader do të ekzekutojë automatikisht Ibo Player Predator APK për ju. Shkoni përpara dhe klikoni Install .

13. Lëreni aplikacionin Ibo Predator të instalohet në FireStick. Merr një minutë.

prisni që aplikacioni të instalohet

14. Kur aplikacioni të jetë shkarkuar, shfaqet dritarja e mëposhtme që thotë App installed .

Përfekt! Tani keni të instaluar aplikacionin Ibo Player- Predator në Amazon FireStick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *